-       

 

 

ÉRTESÍTJÜK TISZTELT LÁTOGATÓINKAT, HOGY A FRIDRICH FÉNYÍRDA KIÁLLÍTÓHELY NYITVA TARTÁSA TECHNIKAI OKOK MIATT SZÜNETEL. VÁRHATÓ NYITÁS: 2019. MÁRCIUS 15.

PÁLYÁZATOK

 Megvásárolható kiadványok

Koszta József főmüvei köz- és magángyűjteményekben
Város a Kurca-parton
Szentes város évszázadai
Nemzeti piktura ideális tájban
Medinától Etéig
Barbárok

 

 


 

CSALÁDI MATINÉK/FOGLALKOZÁSOK

TÖRTÉNETI - RÉGÉSZETI FOGLALKOZÁSOK    HELYTÖRTÉNETI - NÉPRAJZI - KÉPZŐMŰVÉSZETI FOGLALKOZÁSOK TÉMANAPOK 


Minden hónap első szombatján családi matinéval várjuk a gyerekeket és felnőtteket, melynek keretein belül előadás, mese, játék, kézműveskedés színesíti a programot. Minden alkalommal az éppen aktuális évszak, ünnep, néprajzi szokás témakörben történnek a foglalkozások. Néhány példa:

Március 15-én történt
Az országos és helyi események felidézése után kézműves foglalkozás anyukákkal, apukákkal, nagyszülőkkel, gyerekekkel.

Szent Iván-napi koszorúfonás
A Múzeumok Éjszakája rendezvény egyik programja. A megfont, majd gyógynövényekkel díszített koszorú megóv a betegségektől, bajoktól…

Márton-nap
A népszokás szerint ez a nap zárja le az éves gazdasági munkákat, kezdetét veszi a természet téli pihenő időszaka. E napon kóstolták meg az újbort, s „aki Márton napján libát nem eszik, egész éven át éhezik”.

Advent a szívekben és a lelkekben
A karácsonyi készülődés jegyében a régi karácsonyok felidézését kézműves foglalkozás egészíti ki díszek, ajándéktárgyak készítésével.

A családi foglalkozásokra előzetes bejelentkezés nem szükséges, csak nagyobb létszámú (10 fő feletti) csoportos részvétel esetén.

Kiállításaink megtekintéséhez, felfedezéséhez kellemes időtöltést kívánnak a Koszta József Múzeum dolgozói.

  

 

 

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.